Web Analytics Made Easy - Statcounter

سارا ظهرابی‌نیا روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایرنا درباره حواشی ایجاد شده در فدراسیون فوتبال، اظهار داشت: به طور قطع این حواشی و اختلافات در فدراسیون فوتبال بر روی تیم ملی فوتبال زنان نیز تاثیر می‌گذارد. کاری به حواشی فدراسیون فوتبال ندارم؛ اما تعطیلی تیم ملی به بازیکنان آسیب می‌رساند. خیال همه ما راحت بود که وقتی از جام ملت‌های آسیا بر می‌گردیم دوباره در اردوی تیم ملی حضور خواهیم یافت و تیم از هم نمی‌پاشد، روند پیشرفت ما رو به رشد خواهد بود و می‌توانیم روی تصمیمات فدراسیون فوتبال حساب کنیم که اینگونه نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه اردوها و تمرینات تیم ملی تعطیل شد و بازیکنان به حال خود رها شدند. درست است که اکنون لیگ برتر در حال برگزاری است اما این اتفاق نیفتاد و این موضوع به بازیکنان ضربه می‌زند. دقیقا همان حدسی که همیشه می‌زنیم دوباره به واقعیت پیوست؛ اردوی تیم ملی فوتبال زنان هر چهار سال یکبار نزدیک اعزام به مسابقات برون مرزی برگزار می‌شود و این موضوع سبب می‌شود که نتیجه‌ای هم نگیریم.

ملی‌پوش فوتبال زنان ادامه داد: تا هشت ماه قبل از آغاز جام ملت‌های آسیا به تیم ملی توجه می‌شد اما بعد از این رویداد همه چیز تغییر کرد و همه چیز تعطیل شده است. از این موضوع خوشحال بودیم که بالاخره فوتبال زنان دیده می‌شود زیرا اتفاقات خوبی پیش آمد و توانستیم به جام ملت‌های آسیا برویم. هر چند در این مسابقات نتیجه خوبی کسب نکردیم؛ اما توجه به فوتبال زنان سبب شد تا انگیزه ما افزایش یابد و اعتماد به نفس بالایی داشته باشیم.

وی یادآور شد: متاسفانه این تعطیلی‌ها و رها شدن بازیکنان به تیم ملی آسیب می‌رساند. یک بازیکن چند ماه قبل از مسابقات، در اردوی تیم ملی حضور می‌یابد، باید به خود فشار بیارود و در نهایت یا آسیب بدنی می‌بیند و اگر انتخاب هم نشود آسیب روحی خواهد دید. هر اتفاقی در فدراسیون بیفتد گریبان فوتبال زنان را نیز می‌گیرد، اما متاسفانه کسی به این موضوعات توجهی ندارد.

ظهرابی‌نیا درباره سطح لیگ برتر گفت: پس از اردوهای پرفشار و بازگشت از جام ملت‌ها در لیگ برتر شرکت کردیم. سطح این مسابقات نسبت به گذشته تغییر کرده؛ تیم‌هایی که تصورش را نمی‌کردیم، نتایج خوبی کسب کردند. همچنین قهرمان و نایب قهرمان لیگ مشخص نیست.

تیم ملی فوتبال زنان ایران برای نخستین مرتبه اوایل بهمن سال ۱۴۰۰ در جام ملت‌های آسیا به میزبانی هند شرکت کرد. تیم ملی  یک تساوی بدون گل برابر هند و شکست ۷ بر صفر برابر چین و ۵ بر صفر مقابل چین تایپه را ثبت کرد. البته دیدارهای تیم ملی هند به دلیل ابتلای ۱۳ بازیکن این تیم به کرونا لغو و با تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا، تیم ملی فوتبال هند از گردونه رقابت‌ها کنار گذاشته شد تا تیم ملی بدون هیچ امتیازی از دور رقابت‌ها حذف شود.

دوشنبه هفته گذشته نیز هفته بیستم لیگ برتر فوتبال زنان برگزار شد. خاتون بم با ۵۵ امتیاز، شهرداری سیرجان با ۵۱ امتیاز و سپاهان اصفهان با ۴۷ امتیاز به ترتیب در رده اول تا سوم جدول رده‌بندی قرار دارند.

برچسب‌ها جام ملت های آسیا تیم ملی فوتبال زنان لیگ فوتبال زنان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جام ملت های آسیا تیم ملی فوتبال زنان لیگ فوتبال زنان جام ملت های آسیا تیم ملی فوتبال زنان لیگ فوتبال زنان تیم ملی فوتبال زنان جام ملت های آسیا فدراسیون فوتبال جام ملت ها لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۸۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با انتشار اطلاعیه‌ای نسبت به حواشی برخی انتصابات رییس دانشگاه در این دانشکده واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، رییس دانشگاه تهران در مراسم افتتاح دانشکده تازه تاسیس خانواده این دانشگاه جمیله علم الهدی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی را به عنوان هیأت اجرایی جذب هیأت علمی و انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رییس جمهور را نیز به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی این دانشکده منصوب کرد.

اقدام رییس دانشگاه تهران در دو انتصاب فوق واکنش های زیادی همراه داشت که روابط عمومی دانشکده علوم خانواده این دانشگاه در این خصوص توضیحی ارائه داد که متن آن به شرح ذیل است:

«در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیات علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛
•  تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.
• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه
• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت
• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری
• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده
• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده
• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده
• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)
مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسایل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیات علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست اضطراری معاون وزیر با تاج درباره زنان تماشاگر
  • حواشی فوتبال جنجالی بهانه دست کیهان داد: دیدید ورود زنان غلط بود؟
  • اخطار جدی و دستور وزیر به تاج درباره زنان تماشاگر
  • پیگیری حواشی پرسپولیس-سپاهان؛ وزیر ورزش خطاب به تاج: گزارش آسیب‌شناسی را ظرف یک هفته ارائه کنید
  • احضار مجدد مدیران سپاهان و پرسپولیس به کمیته انضباطی
  • واکنش مهم به توهین پیرمرد سپاهانی به زنان پرسپولیسی
  • احضار دو مدیر پرسپولیس و سپاهان به کمیته انضباطی
  • حضور میرشاد ماجدی در جلسه ای اف سی
  • حواشی پرسپولیس - سپاهان تمامی ندارد؛ فدراسیون وارد عمل شد!
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده